VIESTI­KARNEVAALIT

Viestikarnevaalit ovat Rollo-leirin huipennus!

Keskiviikon 12.6. viimeinen leiripäivä huipentuu viestikarnevaaleihin! Viestikarnevaali juhlitaan Rollojen teemalla ”Ekosankarit”, jonka keskiössä Kestävä kehitys, Ekologisuus ja Puhdas Energia. Toivommekin, että nämä teemat otetaan huomioon viestikarnevaalien asuissa.

Asuissa tulee ottaa myös erityisesti huomioon, että asut kestävät vettä eivätkä sotke allasta. Kasvomaalit, paperit, helposti irtoavat koristeet yms. materiaalit ovat kiellettyjä yleisen siisteyden säilymisen turvaamiseksi.

Joukkueiden tulee saapua uimahallille hyvissä ajoin, jotta pysytään aikataulussa. Uimahallin pukukaappeihin haetaan rannekkeet kisakansliasta.

Viestikarnevaali uidaan 50m altaassa,altaan suuntaan nähden poikittain. Ratoja on 5. Omaa vuoroa odotetaan katsomossa, allasalueella liikkuminen ennen omaa vuoroa on kielletty. 5 min ennen omaa vuoroa kokoonnutaan altaan päätyyn. Kentälle mennään niin, että ollaan valmiita kun oma aika on vuorossa.

Vuorossa oleva joukkue poistuu reippaasti katsomon puoleisen reunan kautta, jotta ikkunan puoleista reunalta on mahdollista seuraavan joukkueen aloittaa. Aikaa suoritukselle on 10-15 minuuttia Suorituksen jälkeen joukkueen on siivottava omat roskansa altaasta sekä altaan reunalta.

Viestikarnevaalien suorituksia arvioi viestikarnevaalientuomaristo, jonka riveistä löytyy muun muassa Teemu Vuorela!

Viestikarnevaalien palkintokategoriat ovat:

  • Ekologisin asu
  • Vastuullisin valmentaja
  • Energisin esitys
  • Puhtaasti Paras
  • Kestävin yhteishenki

Katso viestikarnevaalien aikataulu