10.–12.6.2024

ROLLO-LEIRI

Vauhtia ja hauskanpitoa Rollo-leirillä

Mahtava Rollo-tunnelma jatkuu kisapäivien jälkeen Rollo-leirillä 10.–12.6.2024.

 

Leiriohjelma tulee olemaan täynnä hupia ja vauhdikkaita uusia lajikokeiluja. Rollo-leiri käynnistyy heti Rollo-kilpailujen jälkeen maanantaina 10.6. ja jatkuu keskiviikkoon 12.6. saakka. Leirillä järjestetään perinteisesti vesipalloturnaus, Rollo-disco ja viestikarnevaalit.

 

 

Alustava kilpailu- ja leiriohjelma

AamupäiväIltapäiväIlta
Torstai 6.6.
ROLLO-UINNIT
MatkustusMajoittuminen 14:00
Mahdollisuus
verrauintiin 16:00-20
Perjantai 7.6.
ROLLO-UINNIT
Aamujakso 9:30
Oheistoiminta 9-12
Pesäpallostadion
TaukoIltajakso 16:30
Oheistoiminta 15-17
Pesäpallostadion
Lauantai 8.6.
ROLLO-UINNIT
Aamujakso 9:30
Oheistoiminta klo 9-12
Pesäpallostadion
TaukoIltajakso 16:30
Oheistoiminta 15-17
Pesäpallostadion
Sunnuntai 9.6.
ROLLO-UINNIT
Aamujakso 9:30
Oheistoiminta 9-12
Pesäpallostadion
TaukoIltajakso 15:30
Maanantai 10.6.
ROLLO-LEIRI
Vesipalloturnaus
ikäsarjoittain/
Lajikokeilut
klo 13-16
(ks. rastien aikataulu)
Vaasan Mailattaret
Pesäpallo-ottelu
18:00-20:00
Tiistai 11.6.
ROLLO-LEIRI
Lajikokeilut klo 9-12
(ks. rastien aikataulu)
Lajikokeilut
klo 14-17
(ks. rastien aikataulu)
Disco 18-21
Keskiviikko 12.6.
ROLLO-LEIRI
ViestikarnevaalitKotimatka
Oheistoiminnasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Oheistoimintaan ei tarvitse ilmoittautua. Pesäpallostadion sijaitsee uimahallin takana (100 m)

Vesipalloturnaus

Maanantaina aamupäivällä Rollo-uimarit pääsevät osallistumaan Rollojen perinteiseen vesipalloturnaukseen.

Turnauksessa joukkueet ovat sekajoukkueita ja joukkueet pääsevät haastamaan toisensa omissa ikäluokissa T/P10, T/P11, T/P12 sekä T/P13. Joukkue ilmoitetaan vanhimman pelaaja ikäluokan mukaan. Yli-ikäiset uimarit saavat osallistua T/P13 sarjaan, mutta ehdoin: vain yksi yli-ikäinen pelaaja kentällä kerrallaan.

Vesipalloturnauksessa kentällä on pelaajia 6 + 1 (maalivahti) ja vaihtopelaajia 1–6. Pelaaja saa osallistua vai yhteen joukkueeseen.

Kuva: Uimaliitto / Timo Paakkanen

Rollo-disco

Rollo-discossa tanssitaan tiistai-iltana sateensuojassa VEO-kupla-areenalla. Areenalle on järjestetty non-stop bussikuljetus Lyseon koululta kello 18–21 välisenä aikana.

Illan tanssitunnelmasta pitää huolta DJ, ja discossa on myynnissä pientä makeaa purtavaa sekä juotavaa. Discossa päästään tanssimaan muun muassa Rollojen TikTok-tanssia porukalla!

Kuljetus discoon tapahtuu Rollo-teeman mukaisesti ympäristöystävällisillä biokaasubusseilla.

Kuva: Uimaliitto / Timo Paakkanen

Viestikarnevaalit

Keskiviikkona viimeinen leiripäivä huipentuu viestikarnevaaleihin! Viestikarnevaali juhlitaan Rollojen teemalla ”Ekosankarit”, jonka keskiössä Kestävä kehitys, Ekologisuus ja Puhdas Energia. Toivommekin, että nämä teemat otetaan huomioon viestikarnevaalien asuissa. Asuissa tulee ottaa myös erityisesti huomioon, että asut kestävät vettä eivätkä sotke allasta. Kasvomaalit, paperit, helposti irtoavat koristeet yms. materiaalit ovat kiellettyjä yleisen siisteyden säilymisen turvaamiseksi. Mietittehän myös jo valmiiksi teemaan sopivan joukkueen nimen!

Viestikarnevaalit uidaan 50 m altaassa, altaan suuntaa nähden poikittain. Ratoja on käytössä 5 ja jokainen joukkue saa käyttöönsä yhden radan. Pienet seurat voidaan tarvittaessa yhdistää kaksi joukkuetta per rata. Aikaa joukkueen viestikarnevaalisuoritukselle on 15 minuuttia. Viestikarnevaalien suorituksia arvioi viestikarnevaalientuomaristo, jonka riveistä löytyy muun muassa Teemu Vuorela!

Viestikarnevaalien palkintokategoriat ovat:

  • Ekologisin asu
  • Vastuullisin valmentaja
  • Energisin esitys
  • Puhtaasti Paras
  • Kestävin yhteishenki

Kuvat: Uimaliitto / Kalle Lydman, Jaana Sinervuo-Tarula ja Jussi Salminen

Leirirastit

Rollo-leirin maanantai-iltapäivä sekä tiistaipäivä vietetään leirirastien parissa. Leirirastien aktiviteetit koostuvat eri urheilulajien kokeiluista, joita ovat ohjaamassa paikalliset alan ammattilaiset sekä seurat. Ohjelmassa tulee olemaan muun muassa kuplafutista, cheerleadingia, crossfitia, yleisurheilua, jenkkifutista, kamppailulajeja, pesäpalloa sekä jalkapalloa. Toivottavasti kaikki pääsevät kokeilemaan ainakin yhtä itselleen täysin vierasta lajia!

Taloustaitoja lapsille

Nordea mukana Rolloissa

Lasten ja nuorten talousosaamisen kehittäminen on tärkeää. Kun taloustaidot ottaa haltuun jo nuorena, ne kulkevat matkassa läpi elämän. Esimerkiksi laskujen maksaminen ajallaan pitää luottotiedot puhtaina ja säästäminen auttaa varautumaan elämän yllättäviin menoihin.

Talousasiat ovat Nordean ydinosaamista ja haluamme jakaa taitojamme eteenpäin. Kohtaamme lapsia jo peruskoulusta lähtien ja kasvatamme nuorten tietotaitoa koulutusten, pelien ja harjoittelun kautta. Näin lapset ja nuoret saavat hyvät eväät taloudenhallintaan. Tuoemme vuosittain 190 000 lasta ja nuorta taloustaidoissa.

Nordean rastilla pääset testaamaan laittamaan taloustietosi testiin Mitä maksaa-bingossa.