Info

TERVETULOA VAASAAN!

Rollo-väki, mahtavaa kun olette täällä! ♥

Nyt kun Rollot ovat rantautuneet Vaasaan, luvassa on vuoden hauskin kesäreissu! Vaasa on kaunis ja energinen merenrantakaupunki, jossa paistaa melkein aina aurinko. Huikeaa, että kaupungin kadut ja uimahallin käytävät ovat vihdoin täynnä iloista Rollo-kansaa. Tällä sivulla saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kaikkien aikojen kesämatkallesi. Nauti kesäisestä Vaasasta täysin siemauksin!

Majoitus

Rollo-leirin aikana uimarit majoittuvat kaupungin keskustan kouluissa sekä Hietalahden ammattikoulun tiloissa. Koulut sijaitsevat turvallisen, noin 1,2 km kävelyreitin päässä uimahallista. Kouluille pääsee sisään ainoastaan Rollo-rannekkeella. Kouluilla on valvonta 24h.

Rollo-passit

Myymme kolmea erilaista passia Rollo-kisojen ja Rollo-leirin ajaksi. Uimareille ja valmentajille ovat omat passit tarjolla.

Ruokailut

Kisojen ja leirin aikana uimareille tarjotaan omalla majoituskoululla

  • aamupala
  • lounas
  • päivällinen
  • iltapala

Koe ja näe Vaasa

Vaasan seudulla on valtavasti hauskaa ja jännää nähtävää. Tutustu lähiseudun tarjontaan ja ota kaikki irti matkastasi Suomen aurinkoisimpaan ja onnellisimpaan kaupunkiin!

Katso kaikki Rolloihin tulevat seurat!

Ikuista Rollo-muistot valokuvauksessa

Valokuvaus uimahallin aulassa

  • Lauantaina 8.6. klo 10:30 – 11:30 ja 17:00 – 18:00
  • Sunnuntaina 9.6. klo 16:00–17:00

Tervetuloa ikuistamaan hieno viikonloppu Vaasassa. Tule yksilö-, kaveri-, perhe-, serkus-, tai miksei mitalin kanssa kuvaan! Voit myös tulla kaverikuvaan Rolliksen kanssa!

Ilmoitattehan uimarinne sähköisesti hyvissä ajoin ennen Rolloja, niin uimareiden on kiva tulla esim. kaverikuviin. Ilmoittautuminen ei sido kuvien tilaamiseen.

Muotokuvat alkaen 7,50 € ja pikkuryhmät alkaen 9,90 €

Rolloleirin jälkeen saatte ilmoittamaanne sähköpostiin kutsun Kuvaverkon verkkokauppaan, jossa voitte käydä valitsemassa ja tilaamassa suosikkikuvanne.

Jos kuvaukseen ilmoittautuminen on unohtunut, uimari voi silti tulla kuvaukseen. Kuvaaja antaa ilmoittautumislomakkeen mukaan kotiin, jonka tiedoilla käydään jälki-ilmoittautumassa. (Tämä kuitenkin hidastaa kuvaustapahtumaa jonkin verran, eli toivottavasti muistatte käydä ilmoittautumassa etukäteen).

Mikäli haluat kysyä lisää kuvaukseen liittyvää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.

Vi betjänar er jättegärna även på svenska!

Rollo-valokuvaus, Foto Airaksinen (pdf)